Notícies

LA FUNDACIÓ AL TEATRE AUDITORI DE SANT CUGAT

PER QUÈ A MI?

OBRA DE TEATRE QUE TINDRÀ LLOC AL TEATRE AUDITORI DE SANT CUGAT DEL VALLÈS EL DIMECRES 12 D’ABRIL A LES 20h.

La Fundació Salut Plus s’ocupa de l’atenció psicosocial de persones amb malalties cròniques. Gràcies a l’augment de l’esperança de vida entre d’altres, podem constatar la realitat flagrant de l’increment progressiu i inaturable de la “CRONICITAT” en el present de les nostres vides. Paraula complexa, vol dir no cura… no ens ressona, sembla que en defugim, que ens sigui aliena que ens suggereixi rebuig com si, en general, no anés amb nosaltres i… res més lluny!

És per això que vàrem decidir representar les escenes quotidianes de persones que pateixen la “cronicitat”: aquesta apareix sense avisar i s’instal·la en el nostre present envaint el nostre cos, provocant canvis permanents en la nostra vida i la de les persones que ens envolten.

Animeu-vos a contactar amb aquesta “nostra realitat” venint a veure l’obra, deixant que els nostres sentits captin i es deixin captivar simplement pel que ens succeeix o pugui aparèixer en un futur no tan llunyà i, alhora, aprenguem que hi podem conviure, fins i tot, ser feliços malgrat les limitacions.

L’obra us farà emocionar, riure, plorar i ,sobretot, ajudarà a posar-vos a la pell d’un malalt crònic i els seus múltiples moments de grandesa interior.

 

Actors amateurs, els directors -Roger Pallàs i Marta Duran-, i membres de la Fundació Salut Plus / Foto: Cugat Mèdia.